Vieze voetjes,

Lekker kliederen,

Heerlijke snoetjes

Het eerste jaar van jullie kleintje is alweer bijna voorbij en wat gaat het snel!
Tijd voor een feestje!! En wat is het dan super leuk als je dan lekker in de taart mag 
smikkelen voor een blijvende herinnering!! 

 

Het liefst plannen we de shoot ongeveer een maand tot 2 weken voor de verjaardag in.Jullie mogen een thema/kleur aangeven en/of  een gepersonaliseerde cupcake erbij bestellen.
Deze laten wij maken door een professionele taartenbakster en kan in verschillende kleuren of thema's gemaakt worden. Ik heb verschillende outfits in mijn studio waar je een keuze uit kunt maken.

Tijdens

Jullie worden verwacht op de afgesproken tijd en gaan eerst een beetje spelen met het licht. Het is allemaal nieuw en we gaan zorgen dat jullie kleintje zich op zijn/haar gemak gaat voelen en het is ook leuk om een paar foto's
te maken zonder de cupcake. Daarna gaan we los en zetten we de cupcake neer. Het is altijd even afwachten hoe ze er op reageren maar we nemen de tijd en laten ons leiden door het enthousiasme van de jarige! Na de Cakesmash gaan we nog even badderen wat ze altijd erg lekker vinden en kunnen ze weer schoon mee naar huis.

Na

we gaan thuis alle foto's bekijken en daar gaan we een keuze uitmaken. Deze gaan we zoveel mogelijk bewerken en plaatsde foto's in een galerij. Zodra alles is, ontvangen jullie een link via de mail naar de galerij die beveiligd is door middelvan een wachtwoord. Afhankelijk van het pakket kunnen jullie de keuze maken.

 

Pakketten en Prijzen

Brons € 149,99

Fotosessie in de studio
incl badsessie
8 digitale bestanden in hoge resolutie
Keuze uit diverse thema's
voor maximaal 1 persoon
incl. cupcake

Zilver € 225,00

Fotosessie in de studio
incl badsessie
25 digitale bestanden in hoge resolutie
Keuze uit diverse thema's
keuze uit eigen thema
voor maximaal 1 persoon
incl. cupcake

Goud € 319,00

Fotosessie in de studio
incl badsessie
alle digitale bestanden in hoge resolutie
Keuze uit diverse thema's
Keuze uit eigen thema
voor maximaal 1 persoon
incl. cupcake

©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.