Jij bent creatief en denkt outside of the box. Je maakt foto’s of ontwerpen die nét even wat mooier zijn en je weet hoe Illustrator, Lightroom en Photoshop werkt. Je kunt actief meedenken over concepten en bent een doorzetter die een uitdaging weet om te zetten naar succes! Dat zijn factoren die belangrijk voor ons zijn, want bij een stage krijg je van ons alle kansen om een super tof eindproduct neer te zetten waar je later met trots naar kunt omkijken.

Leuke en leerzame stage
Wij bieden je een leuke en leerzame stageplek bij Sophia Fotografie.    Stage profiel
Je volgt een MBO-opleiding, passend bij het stage/vakgebied. Je bent creatief, leergierig, flexibel en sociaal vaardig. Een stage is voor minimaal 24 uur per week.    

Informele werksfeer
Wij zijn creatief, constant in beweging en bedenken iedere keer weer iets nieuws. Onze werksfeer is informeel, effectief en we hebben een super gezellig team.
        
Wij zijn een erkend leerbedrijf met een keurmerk dat ons is toegekend door het SBB
Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de fotografiebranche.
Door fotografie studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van ons mooie vakgebied fotografie!

 


 

©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.